Nieuwsflitsen hier kun je je inschrijven

VACATURE | HIPHOP

05 aug 2023

DANSDOCENT | HIPHOP

Momenteel niet vacant. Het is wel degelijk zinvol om je aan ons voor te stellen. Er zijn projecten waar we je op kunnen inzetten.

Ben jij die dansende superster die klaar is om de hiphopwereld te veroveren?
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde dansdocent die onze dansstudio wil laten swingen met de coolste moves en de nieuwste hiphopstijlen!

Als dansdocent bij marsbentum krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en dansliefhebbers van alle leeftijden te inspireren en motiveren. Van beginners tot gevorderde dansers, je zult een diverse groep studenten begeleiden en hen helpen hun dansvaardigheden naar eenhoger niveau te tillen.

Jouw lessen zijn niet alleen energiek en dynamisch, ze zijn ook gevuld met positieve vibes en een sterke gemeenschapsgeest. Je zult niet alleen dansbewegingen onderwijzen, maar ook zelfverouwen, discipline en teamwork bevorderen. Jouw passie voor hiphop zal anderen aansteken en hen de kracht geven om zichzelf uit te drukken door middel van dans.

Als docent hiphop ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de urbanscene. Je zult je lessen constant vernieuwen en aanpassen om ervoor te zorgen dat onze dansstudio altijd hip en relevant blijft. Je zult ook de mogelijkhdied hebben om choreografieën te ontwikkelen en deel te nemen aan optredens en wedstrijden om je eigen danskunsten te tonen.

Bij marsbentum geloven we in het creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich welkom voelt. We werken samen als een hecht team en streven ernaar om de passie voor dans te delen met onze studenten. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als dansprofessional en deel uit te maken van een geweldge gemeenschap van dansliefhebbers.

Dus, als je klaar bent om je dansschoenen aan te trekken en anderen te inspireren met je vaardigheden, solliciteer dan nu als dansdocent hiphop bij marsbentum. Laten we samen de dansvloer veroveren en de urbandanscultuur verder opschudden!

Mail naar marsbentum@icloud.com

VACATURE | HIPHOP