Nieuwsflitsen hier kun je je inschrijven

VACATURE | DANCEHALL

05 aug 2023

DANSDOCENT | DANCEHALL

Momenteel niet vacant. Het is wel degelijk zinvol om je aan ons voor te stellen. Er zijn projecten waar we je op kunnen inzetten.

Ben jij een gepassioneerde danser met een onweerstaanbare drang om de dancehall-wereld te veroveren? Wil je anderen inspireren met jouw energieke moves en ritmes van Jamaica naar het hart van onze dansstudio's brengen? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

marsbentum, dé thuisbasis van urban dance, is op zoek naar een bruisende en getalenteeerde dansdocent dancehall om ons team te versterken. Als dansdocent bij marsbentum krijg je de kans om jouw unieke dansstijl en creativiteit te delen met een diverse groep dansers. 

Je zult onze studenten van alle nieveaus begeleiden en inspireren, van beginnende enthousiastelingen tot doorgewinterde dansfanaten. Met jouw expertise en passie zul je hen de authentieke dancehalltechnieken en -bewegingen bijbrengen, terwijl je hen aanmoedigt om hun eigen persoonlijkheid en stijl te omarmen.

In jouw lessen zul je een energieke en levendige sfeer creëren waarin onze dansers zich vrij voelen om te experimenteren en hun grenzen te verleggen. Je zult hen niet alleen leren dansen, maar ook de rijke geschiedenis en cultuur van dancehall laten ervaren, waardoor ze een dieper begrip en waardering ontwikkelen voor deze krachtige kunstvorm.

Bij marsbentum geloven we in voordurende groei en ontwikkeling. Als dansdocent zul je de mogelijkheid hebben om jezelf te blijven verbeteren door deel te nemen aan workshops en trainingen, en door je eigen choreografieën te creëren. Je zult ook deel uitmaken van verschillende optredens en evenementen, waar je jouw talent kunt laten zien aan een entousiast publiek.

Wij zijn een hechte gemeenschap van dansliefhebbers die elkaar ondersteunen en inspireren. Bij marsbentum zul je je thuis voelen in een inclusieve en positieve omgeving waarin jouw creativiteit en unieke visie worden gewaardeerd. Samen zullen we de dansvloer doen branden en de dancehall-cultuur tot leven brengen!

Dus, als je klaar bent om jouw passie voor dancehall te delen en anderen te laten schitteren met jouw moves, wacht dan niet langer! Solliciteer nu als dansdocent dancehall bij marsbentum en sluit je aan bij ons team van dansfanaten. samen zullen we de werld laten zien wat Dancehall werkelijk betekent!

Mail naar marsbentum@icloud.com

VACATURE | DANCEHALL