Havermout pannenkoeken

Als lunch bedacht, maar kunnen wat mij betreft op ieder gewenst moment van de dag!

Ingrediƫnten
  • 1 of 2 eieren
  • agave siroop of honing
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 2 handjes aarbeien
  • verse vijgen
  • mespuntje zout
  • 4-6 eetlepels havermout
  • afgestreken theelepel bakpoeder
  • half glas warm water
  • 2 glazen (soja)melk
  • handje frambozen
Instructies

BESLAG

  • Meng (soja)melk, water, eieren, bakpoeder, havermout en zout in de blender

BELEG

  • Ze zijn er weer: aardbeien
  • Was al het fruit dat je wilt gebruiken en snijt het in stukken

Bak je pannenkoeken rustig om en om in een goed hete pan met een beetje olie.
Stapel de pannenkoeken en plak ze op elkaar met honing of agave siroop. Houd de pannenkoeken au bain marie warm.
Top het geheel af met het gewassen fruit en een beetje poedersuiker.

Heerlijk!!