Nieuwsflitsen LOCAL BIRDS

GROTE CLUBACTIE

14 sep 2022

STEUN CULTUUR EN DOE MEE!

START
De 50e Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 24 september 2022. Vanaf dat moment is het weer mogelijk om -online- loten te kopen. Door het kopen van loten levert u een bijdrage aan cultuur en komen wij met uw steun dichter bij ons doel. Wij willen graag met coole dansworkshops onze kennis en passie inzetten voor meer cultuur op school! 
Inmiddels is marsbentum naast de Hanzeweg, op meerdere plekken in Zutphen vertegenwoordigd. Ook hier hebben wij de wens, dit verder uit te breiden met een plek in de binnenstad van Zutphen.

STEUN IS BELANGRIJK
Vitale verenigingen zijn belangrijk voor een gezonde samenleving. Subsidies vanuit de overheid lopen terug waardoor kunst- en cultuurverenigingen het financieel vaak niet breed hebben. Zij zijn net als wij, de afgelopen jaren niet of nauwelijks gecompenseerd. Met de Grote Clubactie kunnen we extra opbrengsten ophalen om onze doelen te realiseren.

Juist nu, kunnen we die extra inkomsten goed gebruiken! Steun onze verkopers, of koop rechtstreeks een lot of SUPERLOT.
Met het superlot maak je maar liefst 50x meer kans op het winnen van een geweldige prijs.
De QR-code voor een superlot is vanaf zaterdag 24 september actief en vind je onderaan deze pagina.

BEDRIJVEN & ONDERNEMERS
Bij iedere aanschaf van 5 Superloten, krijgen bedrijven en ondernemers een gratis jaarabonnement bij marsbentum. 

TREKKING
De trekking van de Grote Clubactie is 6 december 2022. De trekkingsuitslag wordt 7 december 2022 bekendgemaakt op clubactie.nl. Hier staat ook een volledig overzicht van de prijzen.
De trekking van het Superlot, waarbij € 5.000,- en de Masita Teamprijs t.w.v. € 2.000,- wordt verloot, is ook op 6 december 2022. De winnaar wordt uiterlijk 30 december 2022 bekendgemaakt op clubactie.nl.

Voor de actievoorwaarden en meer informatie over het Superlot, zie clubactie.nl.

GROTE CLUBACTIE